This is an archive page !!!


Despre acest forum

Daca sinteti un participant nou la acest forum, va rugam sa cititi intii rindurile de mai jos; daca sinteti un oaspete curent,

usa va e deschisa!!

Internetul, mediu la origine tehnic care patrunde rapid pina si in odaia poetului sau a pictorului, desigur a studentului si a cititorului de rind, mediu care anihileaza distanta si timpul, ne deschide nesperate sanse de expresie si comunicare. Important ni se pare ca acest mediu transforma traditionalul receptor de informatie in participant activ la informatie -- vedeti mai jos, si dumneavoastra puteti sa va exprimati opiniile, sa comentati, sa scrieti, chiar acum, chiar aici!

De aceea, OBS ii invita pe creatori si pe toti cei interesati de cultura sa contribuie la acest forum si sa creeze, in timp, o comunitate cu un cit mai bogat schimb de idei si informatii culturale. Toti cei interesati de explorarea capacitatilor creatoare prin intermediul Internetului sint invitati sa participe prin comentarii, intrebari si raspunsuri, contributii originale in proza sau versuri, stiri, precum si sugestii de noi pagini Web pe care doriti sa le faceti cunoscute participantilor la acest forum.

NOTA EDITORULUI: Acest forum nu se doreste o agora a politicii de zi cu zi. El se vrea un loc pentru schimb de informatii culturale. Este creat in spirit democratic, invitind pe oricine la a-si spune parerea. Editorul isi rezerva insa dreptul de a indeparta orice mesaje care exprima opinii extremiste, nationaliste, sau care jignesc bunul simt, sau ceea ce editorul considera a fi "bun simt".

OBS si editorii paginilor direct situate pe serverul www.obs-us.com nu sint si nu pot fi considerati raspunzatori pentru continutul mesajelor din forum, nici pentru continutul paginilor Web de pe alte servere spre care aceste mesaje trimit.

OBS ofera un cadru pentru exprimare si comunicare libera. Depinde de fiecare dintre participanti ce va deveni acest cadru in lunile care urmeaza!

Doriti sa comentati aceste pagini fara a participa la forumul public?

Editoarea acestor pagini, Lidia (Gheorghiu) Bradley, director de productie la OBS, poate fi contactata -- zi si noapte!-- prin email la adresa lidia@obs-us.com.

[ TRAITI IN IN ROMANIA? | SAU IN AMERICA DE NORD? | FARA GRANITE? | LUATI PARTE! ]


[ PAGINA OBS | PUBLICATII IN ENGLEZA | PUBLICATII IN GERMANA | CE ESTE ONLINE PUBLISHING? ]

© Copyright 1996 OBS
Modificat pe 11 Decembrie 1996.
Comentarii la lidia@obs-us.com