This is an archive page !!!


Ce este Open Book Systems (OBS)?

Puteti lua contactul cu noi prin:

     World Wide Web: http://www.obs-us.com/
     Email: info@obs-us.com
     Telefon: 978-546-7346
     Fax: 978-546-9807

Adresa noastra postala este:

     Online BookStore (OBS) Ltd.
     Whistlestop Mall
     Rockport, MA 01966

Fiti bineveniti la Open Book Systems, o sectiune a companiei Online BookStore (OBS), un pionier in domeniul publicarii de lucrari literare, stiintifice si de popularizare pe reteaua informationala Internet. Am publicat prima lucrare pe retea in 1992: este vorba despre editia intiia a cartii The Internet Companion: A Beginner's Guide to Global Networking ("Insotindu-va prin reteaua globala de ordinatoare Internet: Un ghid pentru incepatori") de Tracy LaQuey (Addison-Wesley). Cititorii vin la OBS sa studieze listele de publicatii actuale ale marilor edituri si sa cumpere texte electronice, carti pe CD-ROM si carti traditionale imprimate. Pentru cumparatorii care detin carti de credit (MasterCard si Visa) dispunem de un sistem de debitare a acestora in direct, prin retea. De asemenea, OBS ofera in mod regulat consultatii, seminare si cursuri de specialitate editurilor si persoanelor interesate de a dobindi cunostinte in domeniul editarii pe Internet

Accesibil atit prin intermediului protocolului gopher cit si prin World Wide Web (WWW), OBS ofera cititorilor multe texte gratuite, punind accentul pe lucrari in hipertext cu trimiteri distributive spre numeroase alte documente diponibile in WWW. OBS este interesat sa publice si texte in limba romana. Va rugam sa vizitati rafturile noastre electronice!

OBS a organizat standuri si a participat cu comunicari pe teme legate de Internet la tirguri, conferinte si seminarii internationale, invitind la colaborare sponsori din domeniul editorial (Addison-Wesley si O'Reilly & Associates), telecomunicatii (ATT si Sprint), precum si companii care presteaza servicii de retea (Delphi, EUnet, PSI, UUNET, ANS, NETCOM, and Cisco Systems). Ne consultam in mod regulat cu edituri, companii de telecomunicatii si guvernul Statelor Unite in privinta problematicii puse de dezvoltarea noilor tehnologii de editare pe retea. Impreuna cu societatea NEARnet, am produs o serie de cursuri despre "Cum publicam si facem reclama prin Internet". Am organizat de asemenea o serie de seminarii pentru educatori si profesori avind ca tema utilizarea Internetului la toate nivelele invatamintului scolar, sub titlul "Sa prindem valul Internetului". Presedinta noastra, Laura Fillmore, tine in mod regulat conferinte despre procesul de editare pe retea la congrese si tirguri de carti de renume mondial.

OBS garanteaza anonimatul cititorilor sai

In perioada retelelor globale de ordinatoare, cind lasam "amprente" electronice peste tot unde calatorim prin retea, OBS isi trateaza cititorii cu tot respectul, garantindu-le anonimatul. Nu vom vinde sau distribui altor parti nici o informatie legata direct de clientii nostri. Desi impartasim sponsorilor nostri informatii statistice privitoare la obiceiurile cititorilor de pe retea si la numarul de accese referitoare la un anumit text, nu impartasim acestora adresele individuale sau IP (de ordinator) ale celor care se adreseaza locatiilor noastre electronice.

Cum a luat fiinta OBS?

OBS combina o lunga experienta in domeniul editarii traditionale cu cunostinte privitoare la reteaua Internet. Dezvoltindu-se din Editorial Inc., o editura traditionala si agentie literara infiintata in 1982, OBS aplica experientele editarii traditionale noii tehnologii de editare pe Internet. Specialistii nostri, cu experienta de mai mult de doua decenii in domeniul comunicatiilor intre ordinatoare, isi aduc aportul la dezvoltarea noului domeniu de editare pe retelele distributive de amploare mondiala.

Luati legatura cu OBS pentru informatii mai detaliate privitoare la serviciile noastre de editare.

[ Pagina de prezentare OBS ]