This is an archive page !!!


NOTITA PRIVIND DREPTUL DE AUTOR SI EDITORIAL (COPYRIGHT)

Fiecare carte de vinzare pe care o gasiti in cataloagele noastre este protejata cu privire la drepturile de autor si editoriale. O notita referitoare la aceasta protectie apare in cadrul fiecarei liste cu carti in fisierul COPYR.x, care contine informatii asemanatoare cu cele de mai jos.

Notita Copyright pentru editia lucrarii [[TITLU]] de AUTOR (EDITURA, DATA, $PRET) apartinind editurii Online BookStore (OBS). Copyright © DATA, AUTOR sau EDITURA. Toate drepturile rezervate.

URMATOAREA DECLARATIE DE INTENTIE SI INFORMATIILE PRIVITOARE LA COMANDA UNEI CARTI TREBUIE SA RAMINA INTACTE SI NEMODIFICATE SI SA APARA CA TEXT INTRODUCTIV IN FIECARE COPIE ELECTRONICA A ACESTUI DOCUMENT. COPIEREA, TIPARIREA, SAU MULTIPLICAREA PRIN ORICE ALT MIJLOC AL ACESTUI DOCUMENT SAU AL UNEI PORTIUNI A LUI SINT STRICT INTERZISE. NU ESTE PERMIS UTILIZATORILOR ACESTUI DOCUMENT SA FACILITEZE ALTOR PERSOANE ACCESUL LA DOCUMENT SAU LA PORTIUNI DIN EL FARA PERMISIUNEA SCRISA EXPLICITA A EDITURII ONLINE BOOKSTORE (OBS). SINGURA FACILITARE ACCEPTABILA A ACCESULUI UNOR TERTE PERSOANE LA ACEST DOCUMENT CONSTA IN A FACE O TRIMITERE LA COPIA ACESTUI DOCUMENT APARTININD EDITURII ONLINE BOOKSTORE (OBS).

Declaratie de intentie

Prin editia electronica a [[TITLU]] de AUTOR, Online BookStore trece dincolo de frontierele editarii conventionale pentru a pune literatura actuala la dispozitia publicului din Internet intr-o maniera care sa permita recompensarea autorilor si a detinatorilor de drepturi electronice.

Acest document electronic este destinat a fi utilizat de catre persoane particulare pe retea. Este interzisa multiplicarea sa prin mijloace electronice sau de alta natura, precum si vinderea sau distribuirea sa catre terte persoane fara permisiunea scrisa a editurii Online BookStore (OBS), Whistlestop Mall, Rockport, Mass., 01966, U.S.A. In cazul in care vreti sa comandati carti tiparite de la Open Book Systems (OBS) [SAU ALTA EDITURA] sinteti rugati sa furnizati informatiile mentionate mai jos. Respectind conditiile editiilor elctronice de pe retea permiteti creatorilor acestora sa fie recompensati pentru munca lor. In acelasi timp va aduceti contributia la dezvoltarea acestei noi tehnologii de publicare.

Informatii ce trebuie furnizate cu ocazia comandarii unei carti tiparite:
[[TITLU]]
ISBN#: ISBN #
Pret: $PRET
Open Book Systems (OBS): (978) 546-7346